Zonsondergang op het strand van Paracas, Peru van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 673173
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsondergang op het strand van Paracas, Peru
De baai van Paracas, waarvan het zuidelijke uiteinde in het Paracas National Reservation ligt, staat bekend om zijn overvloedige flora en fauna. Het unieke ecosysteem, geïsoleerd van woeste oceaangolven en stroming door het schiereiland Paracas, en zijn ondiepe warmere wateren, stimuleert een opmerkelijke groei van zeewier waarvoor veel van de dieren in het wild, met name de vogels van Paracas, direct of indirect gedijen.
De baai lijkt de toegangspoort tot het Paracas National Reserve, het warmere ondiepe water bevordert de fauna en vele watersporten, en de rustige kustlijn beschermt de gemeente Paracas. De laatste jaren heeft de baai veel zeilers op catamarans en kitesurfers ontvangen die op zoek waren naar het vlakke water en de sterke wind in de baai.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken