Zonsondergang op het strand van Westerschouwen op Schouwen-Duivenland in Zeeland met duinen op de vo

Werkcode: 794 284 Kopieer de werkcode

Bas Meelker profielfoto Zonsondergang op het strand van Westerschouwen op Schouwen-Duivenland in Zeeland met duinen op de voorgrond. Avondrood kleurt de lucht en geeft het landschap een prachtige sfeer.

Dit werk wordt aangeboden door Bas Meelker

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn voorliefde voor de natuur en de landschappen om ons heen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de haarscherpe composities en het gebruik van warme contrastrijke kleuren. In elke foto legt Meelker zijn eigen bewondering voor zijn onderwerpen vast. Passie loopt daarbij als een rode draad door zijn werk.

Onder zijn klanten zijn gerenommeerde merken zoals National Geographic, Wereld Natuur Fonds, Canon en verschillende bekende design-, reclame- en communicatiebureaus. Zijn werk is regelmatig te zien in boeken, tijdschriften, kranten en internet media. Bas is geïnterviewd door bijna elke Nederlandse natuur - en fotografietijdschrift evenals diverse internationale media

Als schrijver heeft Bas in 2011 zijn eerste boek over landschapsfotografie gepubliceerd en levert hij een regelmatige bijdrage aan de nationale en internationale fotografie magazines . Zijn artikelen zijn gepubliceerd door verschillende toonaangevende tijdschriften als National Geographic en Practical Photography. Bas is ambassadeur van Canon Nederland, Canon grootformaat print ambassadeur en ambassadeur van Benro, Shimoda en Sunwayfoto.

Meer weten over Bas Meelker?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Marjo
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
    Wilco Van de Graaf
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    We zijn superblij met het behang. Wie weet voor nog meer ideeën.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Marie Louise
    Nederland
    5 / 5

    Super professioneel en klantvriendelijk!
    Vanuit het buitenland contact met Werkaandemuur.nl Zeer behulpzaam, efficiënt, vriendelijk en leveren naar verwachting. Door goede verpakking is de bestelling in optimale conditie aangekomen. Een aanrader!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Ed Brienen
    Nederland
    4.5 / 5

    In een woord echt geweldig.
    De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Nelleke van Gerv
    Nederland
    4.5 / 5

    helemaal top
    goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Oscar
    Nederland
    4.5 / 5

    professioneel met hele goede klantenservice
    Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    E.A.Balk
    Nederland
    5 / 5

    Kunstwerk voldoet aan verwachting
    Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Bimvos
    Nederland
    4 / 5

    Adembenemend
    Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Joyce
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Marc
    Nederland
    4.5 / 5

    Top Canvas met mooie kleuren en prima afwerking !
    Voor de eerste keer iets besteld. Positief verrast. Echte aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Wilma
    Nederland
    5 / 5

    Mooie foto’s en goede afwerking
    Ik heb heel blij met de foto’s die ik heb besteld: mooie en goede kwaliteit en snelle afhandeling

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Zonsondergang op het strand van Westerschouwen op Schouwen-Duivenland in Zeeland met duinen op de vo van Bas Meelker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
76,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden