Zonsondergang strand Bergen aan Zee

- Werkcode: 699 881

Watze D. de Haan over Zonsondergang strand Bergen aan Zee

Vlakbij Bergen aan Zee, op de hoogte van natuurgebied de Kerf, ligt een mooi fotogeniek strand met zeepalen. Als je daar bent en de zon gaat onder kan er van alles gebeuren, wat.... weet je nooit van te voren. Waar het in de rest van Nederland op die dag regende was het daar zonnig en licht bewolkt. In november gaat de zon om ongeveer 16.30 onder en tot mijn grote verbazing kwam er een mooie kleurrijke zonsondergang. Een groot en zacht kleurenpalet. Dit zijn van die momenten dat je blijft fotograferen. Dit is een van de vele foto's die ik daar gemaakt heb. Deze foto is vlak voor de zonsondergang genomen en gemaakt met lange sluitertijd.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Zonsondergang strand Bergen aan Zee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang strand Bergen aan Zee

Koop dit digital art werk Zonsondergang strand Bergen aan Zee van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 699 881
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden