Zonsondergang vanaf de kade in Lelystad haven

van Fotografiecor .nl

Zonsondergang vanaf de kade in Lelystad haven van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 661929

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

Uitzicht vanaf een van de jongste en modernste havens aan het Markermeer. De Bataviahaven ligt op het kruispunt van het Markermeer en IJsselmeer en is onderdeel van Lelystad in de provincie Flevoland. Deze foto is gemaakt tijdens een indrukwekkende zomeravond waar de zon op sfeervolle wijze in het IJsselmeer zakt en een prachtige gloed geeft over de architectuur van de kade.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken