Zonsopgang bij molen De Gekroonde Poelenburg

- Werkcode: 671 471

Jan van Dasler over Zonsopgang bij molen De Gekroonde Poelenburg

Zonsopgang bij molen "De Gekroonde Poelenburg". De molen is een paltrokmolen in Zaandam, Noord-Holland, Nederland, die in goede staat is hersteld. Zoals alle Nederlandse paltrokmolens is het een door wind aangedreven zagerij. De molen is Rijksmonument en staat op de Zaanse Schans in een groep van verschillende historische industriële windmolens.
Jan van Dasler profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van Dasler

Ik ben Jan en reis zo'n 200 dagen per jaar de wereld over. Tijdens mijn reizen heb ik altijd mijn camera bij me en probeer zoveel mogelijk bijzondere plekken vast te leggen. Ik fotografeer het liefst straatleven, portretten en skylines. Maar ook wildlife vind ik bijzonder uitdagend. Ook heb ik een deel van mijn straat en portret foto's op instagram en mijn website staan dus breng gerust een bezoekje!

Alle werken van Jan van Dasler


Waarom je kiest voor Zonsopgang bij molen De Gekroonde Poelenburg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopgang bij molen De Gekroonde Poelenburg

Koop de foto Zonsopgang bij molen De Gekroonde Poelenburg van Jan van Dasler op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 671 471
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden