Zonsopkomst Kasteel Bouvigne Breda Zwart-Wit

van JPWFoto

Zonsopkomst Kasteel Bouvigne Breda Zwart-Wit van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 738784
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Een zwart-wit venster met Kasteel Bouvigne nabij het Mastbos Breda. In de vroege lente-ochtend komt de zon achter het kasteel op. De laatste mist zweeft over het water en in de lucht hangt wat hoge bewolking. Een heerlijk schouwspel voor een mooi begin van de dag.
Het origineel van die foto is een prachtig kleurrijk geheel. Maar omgezet in zwart-wit stond een mooie contrastrijke en toch rustige plaat, waarin Bouvigne afsteekt tegen de omgeving.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken