Een Werk aan de Muur shop

Zonsopkomst Oud-Beijerland

- Werkcode: 1 015 881

Vivo Fotografie over Zonsopkomst Oud-Beijerland

Zonsopkomst gefotografeerd in Oud-Beijerland Hoeksche Waard met de rivier de Spui in de voorgrond. In de achtergrond zie je in de zonsopkomst een stukje van Rotterdam. Ook is de wijk Oosterse Gorzen zichtbaar en een stuk van de Oude Maas. Je ziet een warme zon die net opkomt in de zomer van 2022.
Vivo Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Vivo Fotografie

Uit de fotografietrips die ik maak komen foto's uit die ik graag met jullie wil delen. Dit zijn foto's uit het buitenland maar ook binnen de Nederlandse grenzen. Deze foto's zijn bij National Geographic ook opgevallen want al eerder werd er een foto van mij gekozen als foto van de maand. Precies 10 jaar later werd ik begin 2017 benaderd voor het aanleveren van een foto voor de National Geopraphic Kalander 2018. En nu sta ik in de National Geographic kalender 2020 met een foto van een jagende coyote, gemaakt in Yellowstone NP. Twee publicaties in drie jaar tijd bij NatGeo, daar ben ik uiteraard zeer trots op!

Alle werken van Vivo Fotografie


Waarom je kiest voor Zonsopkomst Oud-Beijerland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst Oud-Beijerland

Koop de foto Zonsopkomst Oud-Beijerland van Vivo Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 015 881
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.