Zonsopkomst achter uitgebloeide paardenbloem.

- Werkcode: 193 489

Astrid Brouwers over Zonsopkomst achter uitgebloeide paardenbloem.

Zonsopkomst achter uitgebloeide paardenbloem. Mooi lijnenspel van alle pluisjes. Gemaakt bij natuurgebied de Kraaijenberg. Zachte kleuren van de zonsopkomst in contrast met de donkere kleuren van de paardenbloem in tegenlicht.
Astrid Brouwers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Astrid Brouwers

Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn werk! Mijn naam is Astrid Brouwers en ik heb een enorme passie voor de natuur. Ik geniet enorm van alles wat er groeit, bloeit en vooral krioelt. Met mijn foto’s wil ik graag anderen laten zien hoe mooi de natuur is en ook inspireren om zelf op pad te gaan. Daarom geef ik ook cursussen Natuurfotografie.
Dagelijks plaats ik een foto op Instagram ter inspiratie. Deze webshop wordt regelmatig aangevuld., maar mocht u op Insta een foto hebben gezien die u hier niet terug kunt vinden, kunt u mij altijd mailen. Deze zal ik dan alsnog toevoegen. Meer informatie vindt u op mijn website: https://www.acc-fotografie.nl

Alle werken van Astrid Brouwers


Waarom je kiest voor Zonsopkomst achter uitgebloeide paardenbloem. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst achter uitgebloeide paardenbloem.

Koop de foto Zonsopkomst achter uitgebloeide paardenbloem. van Astrid Brouwers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193 489
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden