Een Werk aan de Muur shop

Zonsopkomst bij de Oisterwijkse Vennen

- Werkcode: 968 618

Raoul Baart over Zonsopkomst bij de Oisterwijkse Vennen

Een koude wintserse zonsopkomst bij het Groot Goorven, een van de vele vennen in het gebied van de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Een heldere hemel, een dun laagje mist en een prachtige zonsopkomst onder begeleiding van het gezang van tientallen vogels die het voorjaar al aan voelen komen.
Het is altijd erg vroeg op staan voor dit soort platen maar eenmaal ter plekke is het dat duizendmaal waard.
Raoul Baart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Baart

Al heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken van Raoul Baart


Waarom je kiest voor Zonsopkomst bij de Oisterwijkse Vennen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst bij de Oisterwijkse Vennen

Koop de foto Zonsopkomst bij de Oisterwijkse Vennen van Raoul Baart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 968 618
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.