• Zonsopkomst in Le Mans van Richard Kortland thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 431926

Zonsopkomst in Le Mans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Zonsopkomst in Le Mans van Richard Kortland

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Altijd weer een uniek en magisch moment, de zonsopkomst. Zeker bij een race zoals de 24 uur van Le Mans, er is dan nog bijna een halve race te rijden.
De beroemde Dunlop brug is een icoon en daarom een mooi onderwerp om te combineren met het mooie gele licht van de opkomende zon.

Over Richard Kortland

Richard Kortland profielfotoMijn naam is Richard Kortland. Ik ben letterlijk vanaf mijn geboorte op racecircuits opgegroeid. Eerst motorcross en later autosport. In de loop van de tijd ben ik dit gaan combineren met mijn andere hobby: fotografie.
Ik ben dan ook meerdere keren per jaar op motorcross circuits, langs rallyproeven of op circuits zoals Zandvoort, Zolder, Spa-Francorchamps en Le Mans te vinden. Met name de 24 uurs race op laatstgenoemd circuit is al sinds 2008 mijn grote passie. Veel van mijn fotografie werk zal dan ook daar vandaan komen.

Alle werken