Een Werk aan de Muur shop

Zonsopkomst met de Zeelandbrug

- Werkcode: 1 028 115

Jan Jongejan over Zonsopkomst met de Zeelandbrug

's Ochtends vroeg is er nog nauwelijks verkeer op de brug en dus het ideale moment voor een foto. De opkomende zon vormt net een subtiel sterretje als deze boven het wegdek van de Zeelandbrug uitkomt.
Jan Jongejan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Jongejan

Ergens in 1980 kocht Jan zijn eerste spiegelreflexcamera en sinds die tijd is een camera altijd onder handbereik. Zijn gevarieerde werk loopt van snapshots van mensen in zijn directe omgeving tot landschap-, macro- en vogelfotografie. Daarnaast is hij de vaste fotograaf van de balletschool van zijn vrouw en dus met regelmaat in het theater aan het werk.

Jan woont dichtbij de Zeelandbrug en daarom is hij in staat om bij wisselende lichtomstandigheden snel bij zijn favoriete landschapsonderwerp te zijn om deze te fotograferen.

Alle werken van Jan Jongejan


Waarom je kiest voor Zonsopkomst met de Zeelandbrug op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst met de Zeelandbrug

Koop de foto Zonsopkomst met de Zeelandbrug van Jan Jongejan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 028 115
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.