Een Werk aan de Muur shop

Zonsopkomst op de Veluwe

- Werkcode: 848285

Esther Wagensveld over Zonsopkomst op de Veluwe

April. De lente in zicht, maar april doet wat ie wil ;) Nachtvorst aan de grond is dan ook nog goed mogelijk. Dat was het geval op deze mooie aprilochtend vroeg in de morgen. Fris en de rijp nog goed te zien. Het warmde daarna wel snel weer op. Een uniek plaatje voor een mooie plek in jouw huis!
Esther Wagensveld profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Esther Wagensveld

Mijn naam is Esther en ik maak graag foto's van de natuur. De afgelopen jaren heb ik heel wat plekken bezocht en prachtige foto's gemaakt. De reden om mijn mooiste beelden uit te zoeken en te delen. Heb je een lege plek aan de muur? Ideaal om deze te vullen met een prachtige natuurfoto. Neem ook gerust een kijkje op mijn Instagram, mocht je een foto zien die hier niet staat, neem dan contact met mij op.

Daarnaast heb ik ook een verjaardagskalender uitgebracht met elke maand een nieuwe natuurfoto, deze is te bestellen op mijn website.

Met vriendelijke groet,
Esther

Alle werken van Esther Wagensveld


Waarom je kiest voor Zonsopkomst op de Veluwe op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst op de Veluwe

Koop de foto Zonsopkomst op de Veluwe van Esther Wagensveld op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 848285
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.