Een Werk aan de Muur shop

Zoutpannen bij Maras in de heilige vallei, Peru

- Werkcode: 129264

Rietje Bulthuis over Zoutpannen bij Maras in de heilige vallei, Peru

Zoutpannen bij Maras in de heilige vallei, Peru. De zoutpannen ongeveer 3 meter in doorsnee en 30 cm. diep. Ze stammen uit de pre-Inca tijd. Het dorp Maras ligt in de regio Cuzco van Peru, op 40 km afstand van de stad Cuzco. Het is gelegen in de Heilige vallei van de Inca's. De lokale toeristische bezienswaardigheid zijn de zoutmijnen, waar zout wordt gewonnen. Sinds de Inca tijd werd deze plek al gebruikt om zout te winnen. Er zijn terrasen gebouwd, waar water doorheen loopt. Dit water komt uit de bergen en bevat zout. Door het effect van de zon verdwijnt het water en blijft het zout liggen.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Zoutpannen bij Maras in de heilige vallei, Peru op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zoutpannen bij Maras in de heilige vallei, Peru

Koop de foto Zoutpannen bij Maras in de heilige vallei, Peru van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 129264
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.