Een Werk aan de Muur shop

Zwaan in de mist

- Werkcode: 817 471

JPWFoto over Zwaan in de mist

Zo'n ochtend die vol verrassingen zit. Het polderlandschap is voor zonsopkomst nog bedekt met een dikke laag mist. Het landschap is grauw en wordt slechts af en toe iets zichtbaar door optrekkende flarden mist, die evensnel weer terug zakken naar de grond.
De sloten liggen er wat mystiek bij. Maar toch besluit ik mijn camera in stelling te brengen. Op dit "kruispunt" zou zomaar een boeiend tafereel kunnen ontstaan. Na een klein half uur wachten, wordt mijn geduld beloon. Een zwaan zwemt doodgemoederd mijn scene in. Een prachtige beloning op deze mooie ochtend.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zwaan in de mist op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zwaan in de mist

Koop de foto Zwaan in de mist van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 817 471
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.