Een Werk aan de Muur shop

Zwart wit portret van een zeearend met kleurdetail

- Werkcode: 261045

Astrid Brouwers over Zwart wit portret van een zeearend met kleurdetail

Zwart wit portret van een zeearend met enkel het oog in kleur. Deze roofvogel staat bekend op zijn prachtige, krachtige blik. Zijn grote, puntige snavel maakt duidelijk dat het een vleeseter is.
Astrid Brouwers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Astrid Brouwers

Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn werk! Mijn naam is Astrid Brouwers en ik heb een enorme passie voor de natuur. Ik geniet enorm van alles wat er groeit, bloeit en vooral krioelt. Met mijn foto’s wil ik graag anderen laten zien hoe mooi de natuur is en ook inspireren om zelf op pad te gaan. Daarom geef ik ook cursussen Natuurfotografie.
Dagelijks plaats ik een foto op Instagram ter inspiratie. Deze webshop wordt regelmatig aangevuld., maar mocht u op Insta een foto hebben gezien die u hier niet terug kunt vinden, kunt u mij altijd mailen. Deze zal ik dan alsnog toevoegen. Meer informatie vindt u op mijn website: https://www.acc-fotografie.nl

Alle werken van Astrid Brouwers


Waarom je kiest voor Zwart wit portret van een zeearend met kleurdetail op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zwart wit portret van een zeearend met kleurdetail

Koop de foto Zwart wit portret van een zeearend met kleurdetail van Astrid Brouwers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 261045
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.