Werkcode: 446493

Zwarte kat op zwarte achtergrond

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Zwarte kat op zwarte achtergrond van Barbara Koppe

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is BOE een zwarte kat, ze zal je laten schrikken omdat ze plotseling uit een donker hoekje kan springen. Ze zeggen dat zwarte katten ongeluk brengen, maar dat is helemaal niet waar! Zwarte katten zijn de beestjes die als laatste geadopteerd worden uit het asiel, schijnbaar omdat ze niet zo fotogeniek zijn. Juist deze zwarte achtergrond met haar glanzende vacht maken dit beestje heel fotogeniek!

Over Barbara Koppe

Barbara Koppe profielfotoIk ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken