Een Werk aan de Muur shop

Zwarte kat op zwarte achtergrond

- Werkcode: 446 493

Barbara Koppe over Zwarte kat op zwarte achtergrond

Dit is BOE een zwarte kat, ze zal je laten schrikken omdat ze plotseling uit een donker hoekje kan springen. Ze zeggen dat zwarte katten ongeluk brengen, maar dat is helemaal niet waar! Zwarte katten zijn de beestjes die als laatste geadopteerd worden uit het asiel, schijnbaar omdat ze niet zo fotogeniek zijn. Juist deze zwarte achtergrond met haar glanzende vacht maken dit beestje heel fotogeniek!
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Zwarte kat op zwarte achtergrond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zwarte kat op zwarte achtergrond

Koop de foto Zwarte kat op zwarte achtergrond van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446 493
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.