Een Werk aan de Muur shop

Zwarte meeuwen op een rijtje

- Werkcode: 516742

Jan Keteleer over Zwarte meeuwen op een rijtje

Je kunt je gemakkelijk verliezen in de schilderachtige, stilzwijgend prachtige details van dit mooie kunstwerk van Jan Keteleer. U zult ook waarderen hoe gemakkelijk dit stuk u in staat stelt om te reizen naar waar uw verbeelding u kan brengen. Droom je van de oceaan? Dit stuk kan je terugbrengen naar alles wat je leuk vindt aan de zee.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Zwarte meeuwen op een rijtje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zwarte meeuwen op een rijtje

Koop dit digital art werk Zwarte meeuwen op een rijtje van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 516742
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.