armatuur en licht

- Werkcode: 787 308

jan van de ven over armatuur en licht

op het industrieterrein de brand tussen 's-hertogenbosch en den dungen staan veel grote dozen: strakke fantasieloze (enkele uitzonderingen daar gelaten) bedrijfsgebouwen. maar toch met soms mooie elementen, zoals wanner de zon de bewakingsschijnwerpers projecteert op de aluminium wanden.
jan van de ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

ooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken van jan van de ven


Waarom je kiest voor armatuur en licht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

armatuur en licht

Koop de foto armatuur en licht van jan van de ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 787 308
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden