containment level C

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 536459
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
134 gratis verzending!

Omschrijving

Industriële kunst is een studierichting in de hogere graad van het kunstsecundair onderwijs met focus op techniek en vormgeving. Vroeger werd ze vergeleken met een opleiding tot technisch tekenaar, maar sinds de automatisering van de (technische) tekenprogramma's zoals AutoCAD en Solidworks is een evolutie ingezet naar een meer artistieke vorming in dienst van de industriële vormgeving. Leerlingen oefenen met door ontwerpers gebruikte toepassingsprogramma's en werken via projecten en praktijkopdrachten aan een eigen ontwerpstijl.

Deze studierichting wordt ingericht in de Kunsthumaniora Hasselt, het Sint-Lucas kunstsecundair in Antwerpen, Kunst en Creatie Kortrijk en het Imelda-Instituut in Brussel.

Over H.m. Soetens

H.m. Soetens profielfotoBen iemand die graag de natuur in gaat om landschappen, dieren, gebouwen te Fotograferen.De laatste tijd ben ik verder gegaan richting de digitale kunst. En ontwerp ik ook posters, flyers, enzovoort op zazzle. Als HMSposter. Ik heb hier ook een tweede shop waar mijn fotografie te zien is . Zie link hmsfotografie.

Alle werken