de Magere-brug bij nacht

- Werkcode: 533 042

Erik Reijnders over de Magere-brug bij nacht

de Magere-brug bij nacht verlicht met honderden lampjes. deze oude oeververbinding over de Amstel hoort tot de meest gefotografeerde in haar soort in Nederland. Nu eens heel anders in beeld gebracht de oude stijl alsof de foto ooit met een analoog fototoestel werd gemaakt is het resultaat van een beeldbewerking welke deze plaat maakt wat het nu is. een werk dat in veel interieurs zal passen.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor de Magere-brug bij nacht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

de Magere-brug bij nacht

Koop dit digital art werk de Magere-brug bij nacht van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 533 042
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden