Werkcode: 113531

de fabriek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
131 gratis verzending!
de fabriek van jan van de ven

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

de willem 2 sigarenfabriek (eigenlijk: goulmy & baar) in den bosch dateert van het eind van de negentiende eeuw. in 2013 is de verbouwing begonnen. kunstenaars en cultureel ondernemers hebben er nu hun bedrijven en ateliers. maar in 2013 ademde de werkvloer nog de sfeer van toen, met prachtig licht door de vensters, veel staal en ouderwetse tegelvloeren. en veel diepterwerking door de steunbalken.
op het formaat 7x3 meter siert deze foto de entree van het w2-popcentrum dat in de voormalige fabriek gehuisvest is.

Over jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken