Werkcode: 62147

de koe en de horens

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
126 gratis verzending!
de koe en de horens van jan van de ven

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

als je dit dan aan de muur hebt hangen, kijkt er wel altijd iemand mee met alles wat je doet. deze koe heeft z'n kop geprononceerd in beeld. ze springt eruit. je kunt haar zo bij de horens vatten. jammer altijd van die oormerken - maar die horen tegenwoordig ook in het landschap.
de foto is gemaakt in de sneeuw op de weilanden van natuurgebied de heinis in den bosch. ze behoren toe aan een boer die zijn bedrijf op de dijk (heinis) heeft en die in winterse tijden als deze de dieren dagelijks bijvoert. bij deze koe zie je de stukjes ijs en sneeuw - opgedaan tijdens het grazen - in de vacht zitten.

Over jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken