Een Werk aan de Muur shop

een blik terug in de tijd

- Werkcode: 359787

PAPARAzzSSI Freelance Fotografie over een blik terug in de tijd

Dit soort urbex huisjes voelen als het ware als een tijdscapsule, je stapt letterlijk terug in de tijd. Tijdens het fotograferen voelt het alsof de eigenaar elk moment achter je kan staan met de vraag wat je daar doet. Des te meer reden om dit soort locaties met groot respect te behandelen.
PAPARAzzSSI Freelance Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door PAPARAzzSSI Freelance Fotografie

Sinds 2013 ben ik met fotografie begonnen. Eerder maakte ik aquarellen, wandschilderingen, illustraties... maar toch kon ik daar niet echt mijn creativiteit in kwijt. Ik ben "per ongeluk" in fotografie gerold. Met het maken van lange wandelingen probeerde ik de neerslachtigheid van het werkloos thuiszitten te doorbreken. Ik begon met mijn telefoon foto's te maken, werd steeds enthousiaster en kon mezelf ontwikkelen en de creativiteit stroomt! Het mooist vind ik dingen laten zien waar men normaal aan voorbij loopt of zelfs lelijk vindt. Het is een uitdaging om verwondering bij mensen te ontlokken. Mijn motto is dan ook "Anders kijken, meer zien!".

Alle werken van PAPARAzzSSI Freelance Fotografie


Waarom je kiest voor een blik terug in de tijd op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

een blik terug in de tijd

Koop de foto een blik terug in de tijd van PAPARAzzSSI Freelance Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 359787
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.