kantoorruimten in de Centrale Markthal

- Werkcode: 872 931

Barbara Raatgever over kantoorruimten in de Centrale Markthal

Een doorkijkje door oude ruimten die ooit in gebruik waren als kantoren. De kantoren zijn gelegen op de bovenste galerij van de Centrale Markthal in Amsterdam aan de Jan van Galenstraat.

In 1934 werd dit gebouw onder de naam Centrale Markt geopend. De markt was niet open voor publiek. Het was bedoeld als groothandelsmarkt, waar winkels en marktkooplieden hun waren halen. Het is gebouwd in de stijl van het Zakelijke Expressionisme. In de Centrale Markthal komen vorm, functie en schoonheid samen: de doelmatige opzet is gecombineerd met prachtige verhoudingen in symmetrie, uniformiteit, ritmiek en herhaling. Voor die tijd moderne materialen zoals prefab beton en HD Metal (HD Metal (Staal)) zijn gecombineerd met traditioneel metselwerk en ambachtelijke vormgeving.
Barbara Raatgever profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Raatgever

Ik ben freelance fotograaf en ik woon in Rotterdam. Ik maak graag geënsceneerde foto’s waarin de tijd even lijkt stilgezet. Als beeldverteller hou ik van 'filmische' foto’s, waarin licht én kleur op een verhalende wijze zijn gebruikt.

Alle werken van Barbara Raatgever


Waarom je kiest voor kantoorruimten in de Centrale Markthal als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

kantoorruimten in de Centrale Markthal

Koop de foto kantoorruimten in de Centrale Markthal van Barbara Raatgever op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 872 931
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden