kleurige velden

van peterheinspictures

kleurige velden van peterheinspictures

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 813697

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 gratis verzending!

Omschrijving

Dit veld ligt aan de Trambaan achter Krabbedam. Op de achtergrond zie je 't Huys van Nuwendore. De Nederlandse tulpenvelden hebben een bijzondere aantrekking op toeristen uit heel de wereld. De verschillende bollengebieden in Nederland worden in het voorjaar overspoeld door toeristen. Dat geldt ook voor de Zijpe, waar Land van Fluwel ligt. De populariteit van de Zijpe is niet verrassend als je ziet wat dit gebied toeristen allemaal te bieden heeft.
De Zijpe is een grote vlakte die direct aan zee ligt. Een smalle duinenrij scheidt de Zijpe van de Noordzee. In de polder liggen kleine dorpjes. Langs de duinen vind je de meeste bollenvelden.

Dit werk wordt aangeboden door peterheinspictures

peterheinspictures profielfotoAllereerst welkom bij werk aan de Muur. Ik fotografeer sinds 1975 .Nu met 2 canon DSLM's (Canon M5) en highend Sigma lenzen en EOS-M lenzen. Ik heb hier voornamelijk landschappen, Macro en stedenfotografie in de aanbieding. Ik doe ook veel portret,zowel in de studio als buiten, en trouwfotografie.

Alle werken