koolzaad van jan van de ven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 529193
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

het gehucht heet kameren, de straat (een karrenspoor) heet kersouwelaan. op zo'n honderd meter afstand ligt kasteel heeswijk. de boerderij op de foto draagt de kleuren van de baron die ooit de landerijen vanuit de burcht bestuurde: groen en een okerachtig geel, dat eigenlijk een beetje vloekt met het geel van het koolzaad. maar... het oogt allemaal wel heel vrolijk. modern en middeleeuws tegelijkertijd.
wilt u weten waar precies deze foto geschoten is, plak dan de volgende coördinaten in bijvoorbeeld google maps: 51°39'31.565" N 5°26'42.882" E.

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken