koperen platanen van jan van de ven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 240391
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

het is het laatste licht voordat de zon verdwijnt achter een rij populieren, een paar honderd meter verderop langs de essche stroom. dat laatste licht zet de platanen op het landgoed haanwijk in sint-michielsgestel in een koperen gloed. de laan is de onverharde weg tussen de buurtschap halder en het landhuis van haanwijk, waar tegenwoordig een theehuis is gevestigd. de bomen staan hier allemaal uit het lood, scheef gewaaid door uit het zuidwesten waaiende winden.

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken