Een Werk aan de Muur shop

kunstwerkjes in de mist met een zonnetje

- Werkcode: 1 045 792

anne droogsma over kunstwerkjes in de mist met een zonnetje

Mist kan zich vormen door afkoeling van zeer vochtige lucht (tot onder het dauwpunt) of door menging van koude met warme vochtige lucht. De vorming van mist hangt af van veel factoren, zoals luchtvervuiling, begroeiing, reliëf en de nabijheid van open water.

Hoogbouw in de mist. (Bezuidenhout-West / Beatrixkwartier, Den Haag, 2016)
Mist kan ontstaan door afkoeling rond zonsondergang of vaak pas tegen zonsopkomst en vormt zich het eerst boven een weiland, waarschijnlijk in de buurt van een sloot waar de lucht vochtig is. Mistbanken die de weg opdrijven, lossen daar in eerste instantie op door luchtbeweging en warmte van het verkeer. De mistvrije "tunnel" kan op sommige weggedeelten een tijdje standhouden, maar op andere plaatsen blijven de mistbanken hangen. Zo'n situatie, met grote verschillen in zicht, is gevaarlijk voor verkeer dat pas in de mist snelheid mindert.
anne droogsma profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door anne droogsma

Mijn naam is Anne.
Regelmatig ga ik er met mijn camera op uit. Ik doe dat met veel plezier en vind het altijd weer cadeautjes die op mijn beeldscherm verschijnen.
Dit wil ik delen!

Alle werken van anne droogsma


Waarom je kiest voor kunstwerkjes in de mist met een zonnetje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

kunstwerkjes in de mist met een zonnetje

Koop kunstwerkjes in de mist met een zonnetje van anne droogsma op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 045 792
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.