landschap op water

- Werkcode: 787 301

jan van de ven over landschap op water

voor vangarmen op het water bij sluizen en stuwen vind je vaak enorme vuilophopingen. en soms heel mooie, zoals hier bij een stuw bij het brabantse dorpje esch. het lijkt een landschap zoals dat door een satelliet is vastgelegd, maar het is gewoon een mooi abstract patroon op het water van de essche stroom
jan van de ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

ooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken van jan van de ven


Waarom je kiest voor landschap op water op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

landschap op water

Koop de foto landschap op water van jan van de ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 787 301
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
179,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden