lange afstand buizen radiozender

- Werkcode: 348 085

okkofoto over lange afstand buizen radiozender

Dit is een zendinstallatie voor radioverkeer op de lange afstand. Deze werd gebruikt voor het radioverkeer naar het voormalig Oost-Indië. Tegenwoordig staat het apparaat in het opnieuw opgebouwde, voormalige Luchthaven Schiphol gebouw, op het terrein van Aviodome in Lelystad.
In die tijd werd het wellicht ervaren als een magisch apparaat, in de zin dat het grootste gedeelte van de mensheid de technologie niet begreep. En dan in zo'n lichtopstelling, low-key met natuurlijk licht van een raam, en de glans op het metaal, het bakeliet van de knoppen, en het glas van de meters en buizen. Het vernuft van met elkaar kunnen communiceren over een afstand van duizenden kilometers. Dat is intrigerend. En nee, ik weet ook niet waar alle knopjes voor zijn. Wellicht is het daarom extra indrukwekkend. De kleurstelling in zwart van het apparaat draagt aan die sfeer ook bij.
okkofoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door okkofoto

okkofoto maakt foto's:
- (organisatie)portret fotografie
- architectuur, industrieel erfgoed en stadsgezichten
Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op: info@okkofoto.nl

Alle werken van okkofoto


Waarom je kiest voor lange afstand buizen radiozender op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

lange afstand buizen radiozender

Koop de foto lange afstand buizen radiozender van okkofoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 348 085
Kies het materiaal Meer info
Aluminium
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden