love you too van jan van de ven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 529192

8% Hemelvaart korting
Nog 2 dagen en 0 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 137 gratis verzending!

Omschrijving

je weet natuurlijk niet welk liefdesverhaal hier achter zit, maar het is natuurlijk een prachtige symboliek: twee paarden in omhelzing aan de rand van het wad op ameland. wilt u kijken waar precies de paarden liepen, dan kunt u deze coördinaten knippen en plakken in bijvoorbeeld google maps: 53°26'49.699" N 5°51'33.799" E. het is een plaats waar ja vaker paarden ziet - en op deze plek is het alsof je ze in het wild ziet. het land is er woest en ledig, hier dicht bij de kooiplaats, formeel nog horend bij het dorp buren.

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken