mijn huis is mijn kasteel van Ria van Werven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 117039
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
97 gratis verzending!

Omschrijving

Kasteel, zelfstandig versterkt bouwwerk . Een kasteel is als militaire structuur groter dan een toren maar kleiner dan een versterkte stad. Een kasteel kan bestaan in een stad, maar moet daarvan kunnen worden afgesneden door het sluiten van een hek of het ophalen van een ophaalbrug. Een sterk kasteel wordt ook wel aangeduid als burcht of slot. private versterkte woonplaats van een heer of edele. Latijnse naam castellum. In Groningen wordt een kasteel een borg genoemd, in Friesland een state of stins. In de oostelijke provincies worden veel kastelen havezate genoemd. Een borg, Stins of Havezate was over het algemeen een Kasteel waaraan bestuurlijke voorrechten waren verbonden, een zogenoemde ridderhofstede. Waterburcht of waterkasteel. Huis: gebouw om in te wonen. Slot.Van goede huize komen. Geborgenheid. Huis van bewaring. Klokhuis

Over Ria van Werven

Ria van Werven profielfotoIn mijn hoofd is het niet zelden een drukte van belang.
Ik zie - flarden van - beelden.
Ik fantaseer dingen, objecten, voorstellingen en gebruik die voor mijn (digitale) schilderijen.
Terwijl ik bezig ben om dat ene beeld, die ene voorstelling of fantasie ‘zichtbaar te maken’, fantaseer ik verder en vul ik dat ene beeld, die enkele voorstelling aan, totdat ‘het’, naar mijn idee, volledig is.
Zo’n proces kan lang duren.
Ik ben niet gauw tevreden: moet daar, in de hoek linksboven wel die figuur worden afgebeeld?
Is de kleurschakering okay en draagt die bij aan een intensere beleving van wat ik wil laten zien aan de liefhebber van - dit type - kunst?
Raken mensen betrokken, zou het ze kunnen ontroeren of zou ik ze kunnen verbazen?
Uiteraard zullen mijn (schilder)werken op de ene kijker een volstrekt andere uitwerking hebben dan op de andere.
En ik realiseer me ook dat wat de een mooi vindt, de ander absoluut niet zal boeien. Wil je nagaan of mijn werk je aanspreekt of dat je erdoor geboeid wordt, dat je even moet slikken na het bekijken van een voorstelling of fantasie…. Neem dan rustig de tijd voor het doorlopen van mijn site. Reageren kan natuurlijk, zowel per mail als via die ouderwetse telefoon. Trouwens, ik ben ook redelijk actief op Facebook.
Alle gegevens daarover kun je vinden door te klikken op het rode envelopje van mijn
Website: https://www.riavanwerven.nl

Alle werken