• naar binnen kijkend meisje van mariska eyck thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 395259

naar binnen kijkend meisje

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
naar binnen kijkend meisje van mariska eyck

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

gemaakt met gemengde technieken en wat photoshop. De mosgroene achtergrond suggereert een tuin. Er bloeit een sinaasappelboom, bloemen. De vogel staart in de verte, klaar om op te stijgen. De figuur links lijkt mij de moeder. Wat wil het kleine meisje? Wil ze naar binnen? Of gewoon even haar moeder zien, voordat ze weer verder speelt?

Over mariska eyck

mariska eyck profielfotoAls kunstenaar wil ik de kijker momenten van licht, van lucht, van adem te bezorgen. In mijn werk hebben kleur en fantasie dan ook een belangrijke rol. De schoonheid van snippers papier, van vlekken, van toevallige lijnen intrigeert mij steeds weer.Ik voel me uitgedaagd om hun schoonheid te versterken, te laten spreken, hun verhaal te laten vertellen. Ik wil hun grillige vormen betekenis geven. Ik houd van alle materialen: van de duurste verven tot de goedkoopste potloden, van het mooiste handgeschepte papier tot het oudste vergeelde boodschappenbriefje. Mijn werk bestaat dan ook meestal uit een mix van materialen en media.

Alle werken