ontmantelde koeltoren

- Werkcode: 680 961

okkofoto over ontmantelde koeltoren

Een ontmantelde koeltoren waar je zo doorheen kijkt. Een prachtig lijnenspel. Deze voormalige koeltorens staan op het terrein van Cokesfabriek Hansa, wat onderdeel uitmaakt van de Industriekultur Route in het Ruhrgebied, Duitsland.
Eigenlijk lijken het een soort skeletten van wat eens was. Een hoge mate van vergankelijkheid is verbonden met dit beeld. De geometrie, het lijnenspel, sprak mij bijzonder aan. Met in contrast het weidse en oneindige van de lucht met de wolken daarin. En natuurlijk dat kleine detail linksonder met groen, boomblad. Door met tegenlicht deze opname te maken wordt de scherpte van de constructie benadrukt.
Dus niet alleen contrast in techniek en natuur, maar ook in licht en donker. Het grappige is dat als je er naar kijkt en probeert patronen te ontdekken, je steeds weer andere ziet.
okkofoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door okkofoto

okkofoto maakt foto's:
- (organisatie)portret fotografie
- architectuur, industrieel erfgoed en stadsgezichten
Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op: info@okkofoto.nl

Alle werken van okkofoto


Waarom je kiest voor ontmantelde koeltoren op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

ontmantelde koeltoren

Koop de foto ontmantelde koeltoren van okkofoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 680 961
Kies het materiaal Meer info
Aluminium
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden