sint-jan en bossche broek (2) van jan van de ven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 241935
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

prominent staat de sint-janskathedraal in de skyline van 's-hertogenbosch: het profiel van de stad, gezien vanuit het bossche broek. het is een natuurgebied dat direct grenst aan de zuidelijke stadswallen. je zou kunnen zeggen: de bossche achtertuin. ooit was dit bedreigde natuur, maar tegenwoordig wordt het gebied niet (of minder) bemalen en mag de natuur in principe z'n gang gaan. voor wandelaars zijn op sommige plaatsen verhoogde paden van gegalvaniseerde roosters aangelegd.

Over jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken