Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 4 minuten geldig!

Een Werk aan de Muur shop

sneeuwboog

- Werkcode: 190 660

Fotografie Egmond over sneeuwboog

Soms ben je net op het juiste moment op de juiste plaats. Meestal is dat in de buurt van Egmond. Maar nu, viel alles op zijn plaats in het Brandnertal in Oostenrijk. Een felle ochtendzon, fijne sneeuwval en een blauwe lucht. Dat gaf een prachtige dubbele sneeuwboog.
Een halo regenboog rondom de zon.
Fotografie Egmond profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Egmond

Kim Visser (1977) en Olof van der Steen (1978) zijn beiden opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Egmonden. Sinds hun vroege jeugd zijn zij goede vrienden en enkele jaren geleden begonnen zij ook samen met fotograferen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In de loop der jaren hebben zij zichzelf nieuwe fotografische technieken aangeleerd en veel kennis werd opgedaan aan de Fotovakschool te Amsterdam.Natuur- en landschapsfotografie is hun grootste specialiteit. http://fotografieegmond.werkaandemuur.nl is een van de kanalen waar hun werk wordt aangeboden. Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.

Alle werken van Fotografie Egmond


Waarom je kiest voor sneeuwboog op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

sneeuwboog

Koop de foto sneeuwboog van Fotografie Egmond op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 190 660

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 4 minuten geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-103,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.