Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 8 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

with Elven Eyes #44

- Werkcode: 1 007 503

Lars van de Goor over with Elven Eyes #44

Deze fotoserie is tot stand gekomen dankzij de ontwikkelingen in mijn carrière als fotograaf.

Na een tiental jaren van dromerige, magische bosfoto’s maken, had ik in Nederland de mooiste locaties bij het mooiste licht wel gevangen. Het werd tijd om mijn grenzen te verleggen. Daarom besloten mijn vrouw en ik in 2017 ons huis op te geven en te gaan leven en reizen in een camper. Dat zou mijn werkterrein aanzienlijk vergroten en mijn fotografie nieuw leven inblazen.

We dwaalden door de meest magische bossen en legden zeer excentrieke en magnifieke bomen vast. Na twee jaar reizen had ik een enorme lading foto’s. Maar met deze manier van fotograferen moet je wel wat geluk hebben wat betreft de ideale lichtomstandigheden. En ondanks dat we vele malen terugkeerden naar mijn favoriete locaties, bleef dat geluk uit.

Daar zat ik dan, met honderden foto’s van schitterende bomen die het absoluut waard waren om van hun mooiste kant getoond te worden, in het beste licht. Maar omdat ik daarin niet was geslaagd, was het fotografisch gezien een buit zonder waarde. Ik voelde dat het tijd was voor iets nieuws. Maar wat, dat wist ik niet.

Tot ik op een dag op het idee kwam om een ander favoriet onderwerp van mij te combineren met de bomen, namelijk oude, bijzondere deuren. Tijdens onze reizen deden wij nogal wat stadjes en dorpjes aan. En een mooie, oude deur of poort kon ik nooit aan mijn lens laten ontglippen.

Naast een serie oude karakteristieke bomen had ik inmiddels ook een aardige verzameling markante deuren.

Een plus een is twee: ik besloot te gaan experimenteren door de bomen en deuren samen te voegen tot een nieuw, sprookjesachtig geheel. Ook hier begon ik spelenderwijs mee. Ik ontdekte dat het bewerkingsproces me nog meer plezier gaf dan het fotograferen. Wat volgde was een eindeloos zoeken, passen en meten. Soms spendeerde ik uren aan de kleinste details, om het vervolgens weer in de prullenbak te gooien. Maar het plezier dat ik erin had, gaf mij weer motivatie en nieuwe inspiratie.

Het resultaat is een serie van 60 artistieke platen.
Lars van de Goor profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lars van de Goor

Hasselblad Master categorie landschap en natuur. Eerste prijs en gouden medaille winnaar Trierenberg Circuit. Ik wil iedereen bedanken die via Werk aan de Muur een werk van mij heeft aangeschaft. Door de wet op bescherming van privacy gegevens heb ik helaas geen inzage in wie mijn werk koopt en kan daardoor niet een persoonlijk dankjewel sturen. Ik hoop op uw begrip daarvoor. Ik begrijp heel goed dat het best een een spannende aankoop kan zijn, zomaar een werk via het internet te kopen. Het is niet makkelijk om de kwaliteit op een computerscherm te kunnen beoordelen. Mooie plaatjes in het klein geven nog geen garantie dat deze in het groot hetzelfde effect zullen hebben. Vakkundig vergroten, hoge resolutie bestanden, foto's gemaakt met kwaliteit camera's en een bekwame fotograaf of kunstenaar maakt dat u meer kans heeft een echt mooi werk in huis te halen. Samen met WadM zorgen wij ervoor dat u een werk van kwaliteit in huis krijgt. Bent u niet tevreden dan hoor ik dat graag. Bent u wel tevreden, vertel het anderen. Heeft u werk van mij gezien, maar staat het hier niet op de site, neem dan contact met mij op info@larsvandegoor.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website larsvandegoor.com Wilt u een afbeelding als behang, neem vooraf even contact met mij op.
Voor abstract werk van mijn hand, verwijs ik u graag naar GOOR abstracten https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/GOOR-abstracten/32525, ook op de Werk aan de Muur website.

Alle werken van Lars van de Goor


Waarom je kiest voor with Elven Eyes #44 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

with Elven Eyes #44

Koop dit digital art werk with Elven Eyes #44 van Lars van de Goor als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 007 503

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
213,-191,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.