Een Werk aan de Muur shop

zonnehoed bloemen gedroogd

- Werkcode: 972 337

jowan iven over zonnehoed bloemen gedroogd

Echinacea ook wel bekend als zonnehoed is een favoriete bloem in veel tuinen.
Het is een typische bloem van de zomer en de vorm lijkt wel wat op de margriet. De vorm is ook de reden hoe ze aan hun naam zijn gekomen, het lijken net kleine hoedjes.
De zonnehoed is een genot om in de tuin te hebben. Zelfs zodra ze beginnen te verwelken zijn ze nog aangenaam om naar te kijken. De bloemblaadjes beginnen dan sierlijk te krullen. Vanaf dat moment is het niet meer de kleur maar de vorm waar de nadruk op ligt. En zelfs na de lange koude winter stralen de laatste bloemstelen nog een bepaalde elegantie uit.
Dat is de reden waarom ik een aantal van die stelen op de foto heb gezet. Als eerbetoon aan deze fraaie bloem. Komende zomer zal ik weer genieten van hun volle kleurenpracht in de tuin.
jowan iven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jowan iven

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep, een passie. Alle onderwerpen hebben ieder zo hun eigen charme. Goed om me heen kijkend ga ik op zoek naar hun karakter en wil dat vangen in mijn beelden.
Het beleven en vastleggen doe ik graag op eigen wijze en met respect voor mijn omgeving.

Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.

Greetz Jowan

Alle werken van jowan iven


Meer weten over jowan iven?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor zonnehoed bloemen gedroogd op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

zonnehoed bloemen gedroogd

Koop de foto zonnehoed bloemen gedroogd van jowan iven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 972 337
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
264,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.