Vttv wvojh S15 E08 Zwijndrecht Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Zwijndrecht

Sinds vorig jaar zijn Remco en Pauline de gelukkige eigenaren van een bijzondere twee-onder-1-kap woning in Zwijndrecht. Buiten de lastige indeling hebben Remco en Pauline verschillende woonsmaken. Pauline wil zwart met goud volledig doortrekken in het gehele interieur met palmbomen maar dat vind Remco veel te donker en houdt juist van licht, symmetrisch en hout. Eva is deze keer aan de beurt om de inrichting van Remco en Pauline aan te pakken!

  1. PT 8 Zwijndrecht NA HR 056

Natural Luxury

Het huis van Remco en Pauline is hoekig met harde contrasten. Stylist Eva gaat het geheel verzachten doormiddel van vorm en kleur. Ronde vormen en een elementen bank zorgt ervoor dat het interieur net wat meer spanning krijgt. Het thema van Eva voor deze make-over is 'Natural Luxury'. Dit betekent dat het het interieur natuurlijk en rustig zal zijn met een tikkie luxe en spanning. Omdat Remco en Pauline beide een palmboom in hun 3d mood board hebben gezet kiest Eva er toch voor om deze ook in de inrichting mee te nemen, maar dan subtiel als behang in kleuren van de make-over, waardoor het een geheel is geworden.

Ontdek de palmen collectie

  1. PT 8 Zwijndrecht NA HR 044
  1. PT 8 Zwijndrecht NA HR 041
  1. PT 8 Zwijndrecht NA HR 039
  1. PT 8 Zwijndrecht NA HR 047

De tropische knipoog van Pauline

Eva wilde de tropische voorliefde van Pauline subtiel terug laten komen zonder dat het interieur weer volstaat met allemaal palmbonen. Eva heeft daarom een werk gekozen uit de Fine-Art dieren collectie. Hierin komt het luxe gevoel en de tropische knipoog van Pauline naar voren. Eva laat daarnaast ook zien dat je twee totaal verschillende werken goed bij elkaar kunt hangen. Het tweede portret is een klassiek en rustige oude meester voor Remco. Haar grootste tip is dan om te kiezen voor hetzelfde materiaal en hetzelfde formaat.

Ontdek de Fine-Art dieren collectie

  1. PT 8 Zwijndrecht NA HR 016
  1. PT 8 Zwijndrecht NA HR 022
  1. PT 8 Zwijndrecht NA HR 016

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails