Instagram Beurs Jumbotron Dag0

vtwonen & design beurs 2020

Leuk dat je de digitale editie van de vtwonen&design beurs hebt bezocht! De hele maand oktober staat in teken van interieur, wooninspiratie en verbouwen. Ben je specifiek op zoek naar tips en inspiratie voor kunst in huis? Dan ben je hier op de goede plek. Kunst in huis maakt je huis een stuk persoonlijker en tilt de ruimte naar een hoger niveau. Wij helpen je graag bij het kiezen van het perfecte kunstwerk dat past bij jou.

  1. 20200912 130315 7759 Bibi Veth

Ontvang gratis het Werk aan de Muur magazine

En schrijf je in voor de tips & tricks e-mails!

Klaar om je droomwerk te vinden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven vol met tips & tricks!

  • Dit kan je verwachten:
  • De mooiste trends
  • Meer over de Werk aan de Muur app
  • Tips over kleur, de juiste maat en ophangtips

Ja, ik wil gratis tips & inspiratie

Werk aan de Muur @de vtwonen & design beurs

  1. Instagram Beurs Dag0 Eva

Stylist Eva komt langs bij Werk aan de Muur

Stylist Eva, bekend van Weer verliefd op je Huis, komt langs bij Werk aan de Muur! Ze vertelt je meer over het concept en ze laat je de materialen zien. Benieuwd naar deze video? Houd onze social media in de gaten!

Scroll naar beneden voor de video!

Binnenkijken bij Stephanie van Werk aan de Muur

Top interieurstylist Marie-gon is altijd nieuwsgierig naar hoe mensen wonen en hoe ze kan helpen met hun woonvragen. Voor haar binnenkijker reeks is ze ook op bezoek geweest bij Stephanie van Werk aan de Muur. Benieuwd naar tips op het gebied van kunst? Kijk mee naar deze binnenkijker. Plus: jij kan na afloop van de livestream ook jouw vragen aan Marie-Gon stellen.

Boek de sessie

Doe mee met de woonbingo!

Zin om kans te maken op leuke woonprijzen? En ook nog een gezellige avond te hebben vol spel en fijne spanning? Bingo dan gezellig mee met vtwonen Weer verliefd op je huis presentator Kees Tol en stylist Frans Uyterlinde. Je maakt ook kans op een Werk aan de Muur!

Schrijf je in!

Volg onze socials

Onze social media kanalen staan tien dagen in teken van inspiratie, tips en binnenkijkers op woongebied. De vtwonen & design beurs licht iedere dag een woonthema uit en wij haken er via onze sociale kanalen op in met handige tips, inspiratie en meer op het gebied van kunst. Volg daarom onze socials de komende dagen, zodat je niets mist!

Ga naar Instagram

Kunstwerken voor iedereen

Bij Werk aan de Muur vind je op maat gemaakte kunstwerken. In drie stappen hangt er een werk aan jouw muur! Van kleine fotoprint tot wandvullend behang. Inclusief gratis verzending. Wat ga jij ophangen?

Ontdek de bestsellers

Hoe het werkt

In 3 stappen een werk aan jouw muur

1. Kies je favoriete werk

2. Bepaal het materiaal

3. Kies de juiste afmeting

Laat je inspireren

Bekijk de kleurtrends

Kunst dat past bij de kleur van 2021

Gezien bij vtwonen

Bekijk de weer verliefd op je huis make-overs

We ❤ binnenkijken

Bekijk alle binnenkijkers!

  1. Material Handmade

Met passie gemaakt door echte vakmensen

Geen massaproductie en voorraden, maar op gemaakte kunstwerken. Waarom? Jij kan hierdoor de ideale uitvoering kiezen die past bij jouw interieur én budget. Wij kunnen hierdoor met focus en passie jouw werk produceren wat zorgt voor de hoogste kwaliteit. En we kunnen hierdoor op een duurzame en verantwoordelijke manier ondernemen. Dat vinden wij ook belangrijk.

Bekijk onze materialen

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails