Vttv wvojh S15 PT3 Haarlem Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Haarlem

Tewatha en Robert-Jan vormen met hun twee dochters een multicultureel gezin en wonen in Haarlem. Ze wonen nu zo'n 3 jaar in het jaren 30 huis en tijdens de eerste bezichtiging voelde het meteen als thuiskomen. De woning is klein, maar heeft een hele fijne sfeer en bevat alles wat ze zoeken in een huis. Ze vinden zichzelf een mooi bewijs van dat mensen met zeer verschillende achtergrond en karakters samen kunnen leven, maar qua interieur smaak lukt het ze niet om de smaken samen te smelten. En daar komt Marianne bij helpen!

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Dame in de gele jurk, Max Kurzweil (gezien bij vtwonen)

 • Canvas,
 • 100 x 100 cm,
 • Met naturel baklijst
Bekijk werk
 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. PT 3 Haarlem NA 010

Extravert versus introvert

De karakters van Tewatha en Robert-Jan verschillen als dag en nacht. Robert-Jan is introvert en Tewatha is extravert, en dit zie je ook in hun interieur smaken. Voor Tewatha kan het bijna niet gek genoeg. Kleurrijk, uitbundig en more is more, het mag lekker knallen! Robert-Jan is als persoon rustig en dit zie je ook in zijn interieur smaak. Hij houdt van warme en vooral kalme beige tinten en natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen en planten. Voor Robert-Jan is het belangrijk dat het huis leefbaar is met een gezin. Hij wil dat bijvoorbeeld de bank ook lekker zit en er niet alleen mooi uit ziet!

Ontdek alle woonstijlen

Hebben jij en jouw partner ook verschillende interieur smaken? Ga dan aan de slag op de website en laat één iemand een favorieten lijstje aanmaken en vullen. Op die manier kan de ander eruit halen wat hij of zij niet mooi vindt.

 1. PT 3 Haarlem NA 007
 1. PT 3 Haarlem NA 034
 1. PT 3 Haarlem NA 037
 1. PT 3 Haarlem NA 013

Kleuren palet

Marianne is voor deze make-over uitgegaan van een kleurenpalet met warme tinten zoals geel en oranje, gecombineerd met een pakkende kobaltblauwe kleur. Door in het gehele interieur dezelfde kleuren te gebruiken blijft het toch een rustig geheel. Daarnaast heeft Marianne alle werken op hetzelfde materiaal besteld, namelijk canvas met een naturel baklijst.

Bekijk het materiaal canvas

 1. PT 3 Haarlem NA 012
 1. PT 3 Haarlem NA 056
 1. PT 3 Haarlem NA 023
 1. PT 3 Haarlem NA 060

Eyecatcher in de gang

Om gelijk goed binnen te komen bij Tewatha en Robert-Jan heeft Marianne er voor gekozen om de gehele gang kobalt blauw te maken. De muren, radiator en het plafond hebben allemaal dezelfde blauwe kleur. Ze heeft deze kleur ook doorgevoerd in de kunstwerken die aan de muur hangen. Maar beide werken zijn qua beeld, ondanks dat ze de blauwe kleur hebben wel rustig, bijna abstract. Hierdoor blijft het wel een geheel en oogt het rustig. Wist je dat Werk aan de Muur voor bijna elke kleur een passende collectie heeft? Op die manier vind je altijd het werk matched bij jouw favoriete kleur!

Bekijk alle kleurcollecties

Tip van Marianne: "Ga jij ook voor felle muurkleur? Kies dan of voor een contrasterende kleur of voor dezelfde kleur of een tint die hier goed bij past. Zo weet je zeker dat jouw kunstwerk bij de kleur op de muur past."

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails