De mooiste kunst voor kantoor

De mooiste kunst voor kantoor

Je kantoor, salon, praktijk, winkel, cafe of andere zaak is de plek waar je klanten zijn. De juiste uitstraling is zeer belangrijk. Een onuitwisbare eerste indruk maak je tenslotte maar één keer! Met prachtige wanddecoratie geef je de ruimte een eigen gezicht. Beeld dat de identiteit van jouw onderneming onderstreept. Wij zoeken graag samen met jou naar een serie werken die jouw verhaal vertellen.

Tip! Op zoek naar een kado voor je werknemers? Of heb je een jubileum of opening van je nieuwste kantoor? Geef een kadobon!

De vele voordelen van kunst in kantoor

In onze collectie vind je meer dan 20.000 kunstwerken. Schilderijen, illustraties, foto’s en meer. Kunstwerken van professionele kunstenaars en jong talent. Kunst op kantoor heeft veel voordelen. Het heeft niet alleen een positieve invloed op klanten, omdat het stress reduceert en inspireert, het is ook gunstig voor je werknemers. Een gegeven dat volgens het onderzoek van Viking door werknemers wordt erkent. Namelijk 56% van de werknemers meent dat kunst op kantoor een goede indruk achterlaat op potentiële klanten en werknemers. Door onze uitgebreide collectie is er sowieso iets past wat bij jouw onderneming. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste werk? Laat ons je helpen.

Tip! Uit hetzelfde onderzoek van Viking is gebleken dat 53% het belangrijk vindt dat werknemers een stem moeten hebben in de keuze van welke kunst er op kantoor komt te 'hangen'. Betrek je werknemers dus bij de keuze van de collectie. Super leuk en goed om dus de werknemers zelf de werken uit te laten kiezen!

Kunst dat past bij jouw branche

Op basis van soort onderneming hebben we verschillende collecties gemaakt. Zo hebben we onderscheid gemaakt tussen kunst voor kantoor, de werkkamer van freelancers of privé thuis, schoonheidssalon, praktijkruimte, wachtruimte, koffietentje, autogarage en dealership en kunst voor jouw kapsalon. Bezoek de pagina’s voor inspiratie en tips. Staat jouw soort ruimte er niet tussen? Neem contact met ons op! Grote kans dat we iets passends hebben voor jouw branche.

Beautyparlor Frida
Beautyparlor Sfeer
Office Sfeer

Tip! Komt je kunstwerk in een ruimte te hangen waar hygiëne key is? Kies dan voor materialen als naadloos behang en print op doek. Deze materialen kunnen tegen een stootje en zijn eenvoudig schoon te maken. Ideaal voor bijvoorbeeld in een tandartspraktijk, horeca of operatiekamer.

Product of service wanddecoratie

Liever een werk van het product en/of service die je aanbiedt? Voor iedere sector hebben we mooie beelden. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een poster of print van een inspirerende quote of stijlicoon. Op deze manier kun je klanten en werknemers blijven inspireren en motiveren. Ook een foto van de omgeving van jouw werkplek geeft een super mooi effect. Een paar voorbeeld collecties: de transport collectie, de café’s/restaurant collectie, de koeien collectie en de film collectie. Staat jouw sector er niet tussen? Uiteraard vind je collecties eenvoudig terug via onze zoekbalk.

Cubaanse Auto van Robert Lambrix
De hoogbouw van de Zuidas in Amsterdam van Marco van Middelkoop
Misty Morning - Erasmusbrug in mist van Hans Zijffers

Maatwerk: voor elke ruimte én budget een oplossing

Omdat elk kantoor er anders uitziet, leveren wij in alle maten en op verschillende materialen. Canvas, aluminium, Xpozer maar ook wandvullend op doek of behang of. Little cubicals en kale kantoortuinen transformeren zo in handomdraai tot een inspirerende werkomgeving. Wil je het juist groots aanpakken? Ga voor impact met een print die de complete lege muur vult, zoals wandvullend behang of print op doek.

Goed om te weten: Je mooiste werken al gevonden in onze collectie? En wil je direct online bestellen? Dat kan bij ons gewoon op factuur!

Print op akoestisch doek: praktisch én smaakvol

Heb je een akoestiek probleem? Akoestiek problemen uiten zich in hinderlijke galm, en kunnen hoofdpijn en concentratieverlies als gevolg hebben. Met onze print op akoestische schilderijen kun je dit probleem aanpakken. Onze geluidsabsorberende schilderijen zijn goed voor het verbeteren van de akoestiek omdat het geluid opgenomen wordt in geluiddempende panelen. Deze panelen worden onzichtbaar geplaatst achter een doek voorzien van een foto, schilderij of illustratie. Het doek bevat minuscule gaatjes, waardoor het geluid door het doek gaat en wordt opgenomen in de geluiddempende panelen. Lees meer over akoestiek of het materiaal print op doek.

Tip! Gebruik de wisseltruc. Het materiaal - print op doek - leent zich perfect voor mensen die van afwisseling houden. Een nieuwe sfeer in kantoor creëer je eenvoudig door een nieuw doek in het frame te plaatsen. Hierdoor heb je binnen enkele minuten een compleet nieuwe uitstraling in kantoor. Leuk per seizoen, of wanneer werken niet meer aansluiten bij de branding van het bedrijf.

Klaar om je werknemers en klanten te inspireren?

Wil je advies bij het vertalen van jouw merk in kunst? We helpen je graag met een collectie op maat. We houden hierbij rekening met de wensen en de bedrijfsidentiteit. Op praktisch gebied regelen we alles! We helpen je graag op de manier die bij jou past: Vraag advies aan onze top stylisten of bezoek onze showroom in het prachtige Haarlem.

We ❤ binnenkijken

Klantfoto: Narcissen, maagdenpalm en viooltjes in een kan, Ludger tom Ring de Jonge van Meesterlijcke Meesters
Klantfoto: Portret van een vrouw, mogelijk Maria Trip, Rembrandt van Diverse Meesters
Klantfoto: Koningin Elizabeth van Bourbon van Diverse Meesters
Klantfoto: Gezicht op Hoorn, Abraham de Verwer van Liszt Collection
Klantfoto: Schotse Hooglander bij avondlicht. Gouden uur. van Henk Van Nunen
Klantfoto: Mother nature van Elianne van Turennout
Klantfoto: Jane Fleming, later Countess of Harrington, Sir Joshua Reynolds van Meesterlijcke Meesters
Klantfoto: Matheson Meer, Spiegel Meer van Studio W&W
Klantfoto: Vis op krantenpapier, goudvis van Muurbabbels Typographic Design
Klantfoto: DS Citroen  van Muurbabbels Typographic Design
Klantfoto: Tulpen van Femke van der Tak (fem-paintings)
Klantfoto: Trap in kleurrijke villa van Inge van den Brande
Klantfoto: schotse hooglander koe van Rick Van der bijl
Klantfoto: Silence van Atelier Paint-Ing
Klantfoto: Forest Walk (gezien bij vtwonen) van Maria Kitano
Klantfoto: Afrikanischer Elefant van Angela Dölling
Klantfoto: De Hef van Ralf Linckens
Klantfoto: Witte Huis Rotterdam zwart / wit van Anton de Zeeuw
Klantfoto: SS Rotterdam zwart / wit van Anton de Zeeuw
Klantfoto: Mistig Porto van CANI Fotografie.