Vttv wvojh S14 E02 gorinchem Vierkant 1080x1080px logo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Gorinchem

Mediterraanse invloeden met warme tinten en kleur

In de make-over van Fietje in Gorinchem gaat ze aan de slag bij een stel die het huis niet durven aan te pakken, waardoor het heel rustig en saai is. Bo wil graag Mediterraanse invloeden, warme tinten en kleur. Hij vindt het al snel te druk. Benieuwd hoe Fietje deze stijlen bij elkaar brengt? Bekijk de make-over!

  1. Gorinchem 013

Natuur close-ups

Fietje koos voor kunstwerken uit de natuur close-ups collectie die mooi passen bij het kleurenpalet bij het stoere, Mediterraanse thema die Fietje in de make-over toepast. Op zoek naar kleurrijke of rustgevende botanische details die onder andere het natuurlijk wonen benadrukken? Op Werk aan de Muur vind je zeker iets waar je blij van wordt.

Natuur close-ups collectie

  1. Gorinchem 041
  1. Gorinchem 012
  1. Gorinchem 044
  1. Gorinchem 042

Een goud randje

Wil je een Mediterraanse stijl in je huis aanbrengen, maar wel met een chique twist? Ga net als Fietje voor een kunstwerk met een gouden touch. Ze heeft een werk gevonden uit onze goud collectie. Door een Mediterraans onderwerp van te kiezen, krijg je het Mediterraanse gevoel wel terug. Benieuwd naar onze Mediterraanse collecties? Bekijk ook de Colourful camel collectie en de World of Wonders trendcollectie.

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks