langwerpig bloemen kunstWerk aan de Muur bij weer verliefd op je huis in nootdorp

Weer verliefd op je huis make-over in Nootdorp

Deze week gaat stylist Frans aan de slag met een make-over bij Iris en Bart in Nootdorp. Na het overlijden van de moeder van Iris is het stel in haar ouderlijke huis gaan wonen. Het is tijd voor een frisse, nieuwe start met een nieuw interieur, alleen komen ze er zelf niet helemaal uit. Ze vinden het belangrijk dat de herinneringen aan de moeder van Iris zichtbaar blijven in huis én dat hun uiteenlopende stijlen samenkomen in de inrichting. Frans gaat aan de slag!

  1. groot bloem schilderij van Werk aan de Muur op groene muur

Met ArtFrame™ wisselt Frans van sfeer en stijl

Stylist Frans gaat in deze make-over in Nootdorp voor poëtische kunstwerken met vrolijke elementen van Jesper Krijgsman. Alle drie de werken zijn gedrukt op ArtFrame; dit is een aluminium frame met verwisselbaar doek. Zo kun je gemakkelijk wisselen van sfeer en stijl. Frans is gegaan voor een wisseldoek met een lichte print, namelijk het werk ‘Aerius’ voor Iris en voor Bart is hij gegaan voor wat meer pit, namelijk ‘Flourish’. Beide werken passen in hetzelfde frame en zijn gemaakt door Jesper Krijgsman. Hij fotografeert natuurlijke elementen en maakt daar vervolgens digitaal een compositie van. Op ArtFrame lijken de natuurlijke elementen écht tot leven te komen.

Ontdek ArtFrame

  1. 07 WVOJH Nootdorp
  1. planten en bloem schilderij van Werk aan de Muur bij vtwonen in nootdorp
  1. Werk aan de Muur wanddecoratie bij vtwonen aflevering in nootdorp
  1. rechthoekig bloemen kunstWerk aan de Muur boven tafel met planten

Mix van More is More en Less is More

Stylist Frans maakt in deze make-over een perfecte mix tussen de woonstijlen van Iris en Bart. De stijl die Frans gaat toepassen is 'Soft en Spicy', zacht versus pittig design met textuur en structuur. Iris is het meest gelukkig in een kleurrijke en organische omgeving met veel natuurtinten. Ze houdt van het gevoel van warmte en rust, voor haar geldt dan ook: Less is More. Bart’s motto is daarentegen: ‘More is More’. Hij houdt van een donkere woonstijl, met industriële en donkere elementen. Ga jij net als Bart voor de industriële woonstijl, of ben je net als Iris fan van een basic woonstijl?

Ontdek alle woonstijlen

  1. bloemen kunstwerk bij weer verliefd op je huis van vtwonen in nootdorp
  1. detail foto van print op doek bij vtwonen in nootdorp
  1. rechthoekig kunstwerk van bloemen aan de muur bij vtwonen

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Ontdek de Eijerkamp Stijl Studio's

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks