Vttv wvojh S18 E00 PLAATS Vierkant 1080x1080px

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Sint Pancras

Soft Romance en Raw Industrial

Stylist Frans gaat deze week aan de slag bij Daniëlle en Frans in Sint Pancras. Ze wonen in een geweldig vrijstaand huis, met enorme tuin en genoeg ruimte voor de kinderen. Het huis heeft een aparte indeling waarbij alle open ruimtes met elkaar in verbinding staan. Daniëlle en Frans zouden graag een sfeervol gezinshuis zien en Frans gaat hiermee aan de slag!

  1. Afl 6 Sint Pancras LR 008

Raw Industrial voor hem

Het overkoepelende thema van de make-over is volgens Frans ‘Soft Romance en raw industrial’. Frans: ”Het is een hele mond vol, maar het is ook een groot huis met veel mensen. Dat is niet in twee woorden te vangen.” Hij heeft gekozen voor kunstwerken die perfect bij dit thema en de smaak van Daniëlle en Frans passen. Frans ziet het interieur namelijk zo overzichtelijk, strak en robuust mogelijk en is een echte minimalistische brutalist. Frans: “Hij wilde rauw en industrieel en daar past deze verlaten metalen trap van Roman Robroek perfect bij.” Het kunstwerk is uitgevoerd in ArtFrame met een zwart frame, zodat de zwarte kleur goed past bij de andere zwarte elementen in het huis.

Ontdek alle werken van Roman Robroek

  1. Afl 6 Sint Pancras LR 023
  1. Afl 6 Sint Pancras LR 009
  1. Afl 6 Sint Pancras LR 021
  1. Afl 6 Sint Pancras LR 045

Soft Romance voor haar

Daniëlle houdt ontzettend van kunst en heeft een voorliefde voor de kunstenaar Gustav Klimt. Ze had al een Klimt hangen en daarom heeft Frans ervoor gekozen om ook boven het dressoir een werk van de kunstenaar op te hangen. Dit keer in het moderne materiaal aluminium dibond. Op die manier matched het kunstwerk ook goed met de rest van het interieur.

Ontdek alle werken van Gustav Klimt

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks