Vttv wvojh S20 E08 Oostwoud Vierkant 1080x1080px logo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Oostwoud

Abstracte kleurrijke kunstwerken

Kim en Jeroen wonen met hun kinderen in een prachtige jaren 30 woning met een grote tuin in Oostwoud. Het stel zocht rust en ruimte en vonden dat in Oostwoud hun verhuizing vanuit Enkhuizen. Het interieur van hun huis doet echter geen recht aan de charme ervan; het is onsamenhangend en ze herkennen zich er niet in. Stylist Fietje gaat de uitdaging aan om zowel de woonstijl van Kim als die van Jeroen te laten terugkomen in het interieur.

  1. 15 WVOJH Oostwoud

Abstracte kleurrijke kunstwerken

De woonstijl van Jeroen is strak en landelijk met rust, licht en eenheid. Hij gaat graag voor veilige keuzes en houdt er ook van om de oude kenmerken te accentueren. Zowel Jeroen als Kim houden van kleur. Maar Jeroen ziet liever zachte kleuren in plaats van de verschillende kleuren die Kim graag ziet. Naast kleur houdt Kim van een rustige, stoere en warme basis met kleurrijke uitspattingen. Stylist Fietje is gegaan voor kleurrijke abstracte kunstwerken op ArtFrame waarbij de werken zowel passen bij de zachte kleuren die Jeroen graag ziet als de kleurrijke uitspattingen waar Kim van houdt.

Ontdek ArtFrame

  1. 33 WVOJH Oostwoud
  1. 57 WVOJH Oostwoud
  1. 07 WVOJH Oostwoud

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst bij jouw lege muren past.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks