Vttv wvojh S20 E02 Vinkeveen Vierkant 1080x1080px logo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Vinkeveen

Rustig, modern en minimalistische kunstwerken

De Friese Laurenske woont sinds 2017 in de bijzondere hoekwoning aan de Vinkeveense plassen, met prachtig uitzicht op het water. Wanneer Laurenske drie jaar geleden de Limburgse Nicole leert kennen en ze al snel bij Laurenske intrekt neemt Nicole geen eigen meubels mee. De inrichting is nu een ratjetoe van stijlen van Laurenske, waar zowel Laurenske als Nicole niet blij mee zijn. Aan stylist Frans de taak om van het huis een fijne plek te maken voor zowel Laurenske als Nicole.

  1. Afl 2 Vinkeveen NA LR 027

Rustig, modern en minimalistische kunstwerken

De woonstijl van Laurenske is bohemian en ze houdt van een natuurlijke en rustige uitstraling met elementen van naturel, groen en veel wit. Ze is fan van klassieke elementen en zachte, natuurlijke materialen. Nicole houdt daarnaast van een moderne en minimalistische woonstijl. Bij haar ligt de nadruk op functionaliteit en een minimalistische uitstraling. Frans gaat voor kunstwerken met een rustige uitstraling, met af en toe een donkere tint van terracotta. Hij heeft gekozen voor het materiaal ArtFrame en dit keer voor een wit frame. Hierdoor krijgen de kunstwerken een moderne en minimalistische uitstraling, wat helemaal past bij het stel.

Ontdek ArtFrame™

  1. Afl 2 Vinkeveen NA LR 054
  1. Afl 2 Vinkeveen NA LR 035
  1. Afl 2 Vinkeveen NA LR 062

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst bij jouw lege muren past.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks