Eigen Huis en tuin persbericht

Werk aan de Muur sponsor nieuwe afleveringen Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Dit seizoen is Werk aan de Muur één van de sponsoren van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven om nog meer schwung te geven aan het interieur zowel binnenshuis als aan de tuin. De stylisten van het programma maken voor de make-overs gebruik van de brede collectie van Werk aan de Muur kunstwerken die passen bij de stijl die ze voor ogen hebben.

  1. Eigen Huis Tuin Lekker Leven4

Dagelijkse inspiratie

In het programma Eigen Huis & Tuin: Lekker leven geeft het team van Froukje de Both, chef Hugo Kennis en verschillende experts op het gebied van tuin en interieur dagelijks inspiratie voor een haalbaar en betaalbaar lekker leven, in en om het huis.

De uitzending van Eigen Huis & Tuin zijn van maandag t/m vrijdag te zien op RTL 4 van 17.00 - 18.00 uur. Vijf afleveringen hiervan zijn tot stand gekomen in samenwerking met Werk aan de Muur.

Bekijk de Naarden make-over

Bekijk de Putten make-over

Bekijk de Soest make-over

  1. EHET LL Putten Staand 01

Shop the look van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Via de website van Werk aan de Muur kunnen de gesponsorde make-overs worden bekeken, waar je zowel de gebruikte kunstwerken in de afleveringen als vergelijkbare werken direct kunt bestellen. Eigen Huis & Tuin: lekker leven zal tot december 2021 worden uitgezonden.

Bekijk de werken

Noot aan de redactie / Niet voor publicatie: Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen via marketing@werkaandemuur.nl

Gezien in de pers