Beeldmaker 1

Word een beeldmaker bij Werk aan de Muur!

Met ons platform kun je vandaag nog beginnen met verkopen. Een gratis shop waarin jouw werken eenvoudig kunnen worden geüpload. De klant kiest zelf wat voor reproductie hij of zij graag wil van jouw werk: van een kleine fotoprint tot wandvullend behang. En dit hele proces regelen wij! Van techniek, betaling, productie, verzending tot klantenservice. Geen KvK inschrijving? Geen probleem, iedereen kan zich bij ons aanmelden.

Meld je nu aan als beeldmaker en verkoop je werken in je eigen shop

Start nu!

Gratis techniek voor jouw profiel en shop!

Geen zorgen over de technische specs van jouw online winkel.

Geen maandelijkse of jaarlijkse kosten

Je bent vrij om ondernemen en zit dus niet vast aan een licentie.

Meer tijd en focus op creatie

De productie, verzending, betaling en klantenservice regelen wij.

Dream big!

Jouw werk levensgroot gedrukt aan de muur van de klant. Check je werk dus goed!

Promoot jouw webshop!

Gebruik onze handige tools en genereer nog meer bereik.

Blijf verrassen

Door regelmatige updates, nieuwe werken, en leuke achtergrondinformatie houd je je webshop levend.

 1. Community beeldmakers Werk aan de Muur

Maak deel uit van onze community

Inmiddels kent Werk aan de Muur meer dan 13.000 beeldmakers in haar community. Werk aan de Muur biedt kanalen aan waar getalenteerde en gepassioneerde beeldmakers in contact met elkaar kunnen komen. Wanneer je lid bent van onze community kun je eenvoudig met andere beeldmakers netwerken en ideeën delen.

Start nu!

 1. Jesper Zwartwit

Jesper Krijgsman

Ik ben heel erg blij met Werk aan de Muur want het heeft enorm bijgedragen aan mijn creativiteit! Niet alleen als een goed platform om mijn werk te showcasen en een publiek te vinden, ook bij de professionele verwerking en verzending van bestellingen.

 1. Marc Zwartwit

Marc van der Stelt

Werk aan de Muur is dé plek om als creatief jouw beelden aan te bieden. Er is geen enkel ander bedrijf in Nederland dat zo met je meedenkt om voor jouw klant iets moois te leveren voor aan de muur.

 1. Merijn Zwartwit

Merijn van der Vliet

Werk aan de Muur werkt samen met topleveranciers. Super belangrijk, want mijn foto's moeten in een zo hoog mogelijke kwaliteit bij mensen aan de muur hangen. Het is fantastisch dat ik zelf helemaal geen omkijken heb naar de verkopen, en dat voor een zeer redelijke commissie!

Simpele, krachtige tools

Met ons platform kun je vandaag nog beginnen met verkopen. Een gratis shop waarin jouw werken eenvoudig kunnen worden geüpload. De rest regelen wij. Van techniek, betaling, productie verzending tot klantenservice. Bekijk hier de tools waar jij van gaat houden.

 1. App

WallApp

Een handige tool die sfeerbeelden genereert van jouw werken in kamers, zodat je die eenvoudig kunt delen op je sociale kanalen of eigen website.

 1. Inopdracht

Werken in opdracht

Verkoop persoonlijke werken eenvoudig via privé albums in je shop. Op deze manier kun je werken in opdracht of resultaat van een fotoshoot wel met onze kwalitatieve materialen aan jouw klant aanbieden.

 1. Statistieken

Statistieken

Altijd inzicht in je verkopen en het aantal views van je werken.

 1. Wordpress 1

Wordpress plugin

Met de Werk aan de Muur Wordpress plugin toon je alle werken uit jouw shop op je eigen website. Het werk linkt direct door naar jouw shop waar de klant zijn bestelling kan plaatsen.

 1. Ricardo

Ricardo Bouman

De Wordpress plugin is super handig. Hierdoor hoef ik geen extra tijd te besteden aan de beheer van mijn eigen website.

 1. Laura

Laura Vink

Ik kreeg steeds vaker de vraag of ik mijn foto's ook verkocht, maar ik had geen zin in ellenlange mailwisselingen over formaten, materialen en prijzen. Pfff, dat was altijd zo'n gedoe. Met WadM hoef ik nu alleen de foto te uploaden en de winstmarge te bepalen en alle mogelijkheden en prijzen zijn voor de klant direct duidelijk. Elke verkoop geeft weer een kick! Hoe vet is het dat jouw foto straks bij iemand anders in huis hangt?!

 1. Ingeborg

Atelier Paint-Ing

Werk aan de Muur maakt mijn kunst toegankelijk voor iedereen. De klanten worden goed geadviseerd en ontzorgt tijdens het "kunst" keuzeproces. Het is een mooi platform om je werk aan een heel breed publiek te laten zien en toch controle te houden over je werk.

Laat je helpen op de manier die past

We zijn trots op ons aanbod van beeldmakers; van fotograaf tot kunstenaar. Van amateur tot professional. Zonder beeldmakers, geen aanbod voor onze klanten. Dit betekent dat we je graag alle middelen geven om zelf, op een eenvoudige manier werken te verkopen en aan de slag te gaan. Past deze zelfstandige aanpak bij jou? Dan zijn we een match!

 1. Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven en updates

Meld je aan voor de nieuwsbrief en zorg dat je niets mist. Naast nieuwsbrieven krijg je ook per mail updates over bijvoorbeeld je verkopen.

 1. Forum

Bezoek het forum

Inspireer en netwerk met andere beeldmakers op ons forum.

Veelgestelde vragen

In onze uitgebreide FAQ kun je terecht voor al je vragen. Ontdek hier alles over geld verdienen, collecties, je verkopen etc.

Staat je vraag er niet tussen?

Ga naar het forum en stel je vraag! Onder de duizenden beeldmakers is er altijd wel iemand die online is en het antwoord weet. Wil je nog meer informatie? Laat je inspireren door onze tips & tricks blog.

Bezoek het forum Bekijk alle veelgestelde vragen Bekijk de Tips & tricks blog

Het forum is een gesloten groep en alleen toegankelijk voor beeldmakers. Wanneer je bent ingelogd kun je het forum bezoeken.